Våra olika grupper är anpassade för att barnen ska få ut mesta möjliga av sin kolloupplevelse. I takt med att barnen “examineras” går de vidare till en högre nivå med nya spännande äventyr och utmaningar. Alla aktiviteter genomsyras av Gan Israels ledord: säkerhet, lekfullhet och omtänksamhet.

Minikollo (ålder 3-5 / barn som går eller har just slutat på dagis)

Minikollot är anpassat för de minsta barnen, dock utan blöjor. Dagarna ägnar vi åt en mängd stimulerande aktiviteter som lek, sång, teckning och bakning bland annat. Vi har även små swimming pools som vi ställer ut, där barnen kan bada när vädret tillåter. Våra lokaler är även väl utrustade för lek och spel inomhus.

Junior kollo (ålder 6-8 / barn som har slutat klass 0 och klass 1) 

Juniorgruppen är till för de lite äldre barnen. Arbete med hantverk, simning och teater motiverar barnen och skänker spänning och tillfredsställelse. Barnen går också på nya, spännande utflykter som barnen i minikollot är för små för.

Äventyr kollo (ålder 9-10 /barn som har slutat klass 2 och klass 3)  
 
I takt med barnen blir äldre utvecklas deras förmåga att uppskatta äventyr, utmaningar och arbete i grupp. Äventyrskollot åker på en helt egen utflykt en gång i veckan.