”Eftis är en fantastisk möjlighet för barnen att i en positiv och kreativ miljö snabbt få utvecklas i sina hebreiskakunskaper. Eftis undervisningsmetod är genomtänkt och mycket pedagogisk. Lärorikt samtidigt som barnet har roligt.”
// Gabrielle Lewinowitz

"Vi är väldigt nöjda med Eftis. Minas och de övriga lärarnas fantastiska pedagogik, fina närvaro och värme skapar såväl lust som vilja att lära och delta i den familjära gemenskapen. Barnen känner sig trygga och motiverade. Vi har gått en termin och jag upplever att deras judiska identitet och kunskaper har stärkts  och deras hebreiska kunskaper har gått från att kunna alfabetet till att läsa ord med vokaler. Varje måndag när vi kommer hem från Eftis, vill de fortsätta öva på det de lärt sig, trots att de har gått i skola hela dagen. Jag blir lika glad och överraskad varje gång."

// Daniella Mendel-Enk (mamma till Noah och Simon)

"Vår äldste son som är 7 år, går en gång i veckan på Judiskt Eftis hos Chabad. Barnen får lära sig hebreiska enligt den sk "Aleph Champ"-metoden. Efter bara en enda termin kan han nu läsa hebreiska nästan helt flytande. Han har dessutom väldigt kul under inlärningen. Mina är en fantastisk lärare och vi föräldrar är väldigt nöjda med verksamheten."
// Terese & Dan Beitner   

"Eftis är en rolig och pedagogisk aktivitetseftermiddag där barnen lär sig läsa hebreiska, sjunga judiska sånger och traditioner samtidigt som det blandas med lek och bus".
// Noomi & Adi greenfield

"Vår äldsta dotter har gått på eftis i 2 1/2 år och lärt sig fantastiskt mycket, både jiddishkeit och hebreiska. Framförallt lärde hon sig snabbt att skriva och läsa hebreiska tack vare den effektiva och individanpassade undervisningen. Att behärska hebreiskan är en viktig nyckel till att utveckla sina judiska kunskaper och dessutom identitetsstärkande anser vi, oavsett vilken judisk inriktning man identifierar sig med. Vi kan varmt rekommendera Eftis". 
// Charlotte och Ben Manderman