Några vänner berättar varför de valt att gå med i Circle of Friends...

"Chabad har sedan det etablerades i Stockholm berikat det judiska livet på ett fantastiskt sätt. Familjen Greisman har gett mig och min familj en oerhörd glädje. Därför stödjer vi Chabad helhjärtat."

Benna Lichter med familj 

"Chabad fyller en viktig funktion i dagens samhälle och i min vardag. Det är så lätt att bara leva på i det "svenska livet" utan att tänka efter så mycket på det judiska. Tack vare Chabads återkommande shabbat sms, emails, högtidsfirande, olika evenemang, föreläsningar och kurser har jag enkelt tillgång till den judiska gemenskap jag så länge saknat. Därför är det viktigt för mig att förstsätta stödja Chabad."

Leila Mimon 

"Chabad har betytt oerhört mycket för mig och min dotter. Under årens lopp har vi deltagit i Purimfester och Sederkvällar, glasskalas i Södershulen och Chanukafirande i Kungsträdgården - för att bara ta några exempel. Min dotter har fått tillverka en egen shofar och stöpt egna havdalaljus, hon har gått på Chabads dagkollo under somrarna och på fritidsverksamheten, Eftis varje vecka. Allt Chabad Stockholm gör är välorganiserat, barnvänligt och genomsyras av värme och jiddishkeit. Jag är väldigt glad och tacksam över allt vi har fått uppleva genom Chabad, och att min dotter i en positiv och lekfull atmosfär får kunskap om våra traditioner och lär sig hebreiska. Därför är det självklart för mig att stödja Chabad och vara en del av Circle of Friends."

Judit Wiklund

 Jag är född och uppvuxen i svensk småstad och fått en traditionell judisk uppfostran. Många regler, många förbud och få svar på frågor. Ganska negativt. Senaste 10 åren i Stockholm: Samma judendom men nu svar på alla frågor och dessutom intressant, berikande, inspirerande, ja ibland till och med underhållande.
STORT TACK till Chaim Greisman och hans familj som delar med sig av kompetens, inlevelse och charm. Speciellt Lunch and Learn på torsdagar. På begriplig svenska
!!”

Rolf Turvall

 "När jag sökte mig tillbaka till judendomen, fick jag hjälp från flera håll, men att finna en professionell organisation som är fullständigt öppen, icke fördömande eller ifrågasättande och stödjande, och utan förbehåll inte bara hjälper mig, utan också låter mig göra det i min egen takt, men alltid finns där när jag behöver det, med kunskap, råd och dåd, är enastående. Det är också mycket ovanligt, oavsett vilken del av samhällets eller marknadernas olika områden man söker sig till i världen. Det finns ingen judisk fråga för liten eller för stor, för att man inte ska få hjälp av Chabad.

Chabad i Stockholm har skapat en imponerande verksamhet under sin tid här och faktiskt lyckats börja bygga en judisk stolthet även i Stockholm, något som länge lyst med sin frånvaro. Chabad i Stockholm drar till sig bra människor, med vilka man gärna vill ses och umgås och man når verkligen ut med judendomen till många.

Chabad är som någon sa 'the best 'secret' in the world' och för mig är det självklart att regelbundet och kontinuerligt stödja Chabad i Stockholm."

Mats Önner

"Genom ert föredömliga sätt att leva judiskt uppmuntras jag i min vardag att tänka judiskt, Tack vare de underbara kurser som jag hitintills deltagit i och också hoppas att i en snar framtid kunna ta del av inspireras jag till judiska studier samt att vilja sträva efter att utvecklas i en än mer försonande verklighet."

Dorit Grobgeld

"Chabad Stockholm är en vital del av det judiska livet i Stockholm. Deras engagemang och aktiviteter ger hopp om att det judiska livet i Stockholm kommer att finnas även för nästa generation."

Daniel Eisenberg 

"Tack Chabad för att ni på ett ödmjukt, inkluderande och inte minst glädjefullt sätt stärker allas vår judiska identitet och jiddishkheit. Och för att ni har en självklar plats i Stockholms judiska liv."

Enci Rajs Haking