Välkommen

Välkommen till Gan Israel, ett sommardagskollo som ger deltagarna ett stimulerande och roligt program i en judisk atmosfär, under ledning av hängiven och professionell personal. Barnen får det bästa av judendom och roliga aktiviteter.  Gan Israel grundades sommaren 2003 av Chabad Lubavitch Stockholm.

 

Personalen

Gan Israel är stolt över sin personal. Våra kolloledare är varma, entusiastiska och älskar att arbeta med barn. Personalen talar svenska, engelska och hebreiska.  Kolloföreståndaren Mina Greisman, har mer än tjugo års erfarenhet av kolloverks amhet och har arbetat som lärare vid bl.a. Hillelskolan och Rellen. 

 

Program
Barnen får pröva på en mängd roliga aktiviteter, utflykter och utbildningsprogram som kommer att ge dem en trevlig och spännande upplevelse. 

Programmet innehåller en blandning av sport, utflykter, pyssel, simning, bakning, härliga koshermåltider och mycket mera.

Judendomen
Verksamheten vid Gan Israel har en judisk underton som berikar barnen med kunskaper om det judiska och gör dem stolta över sitt judiska arv och Israel.

Ett judiskt tema kommer att läras ut genom spännande aktiviteter, historier, lekar och sånger för att levandegörs våra judiska värderingar och traditioner.