Want to keep in the loop on the latest happenings at Chabad of Stockholm. Subscribe to our mailing list below. We'll send you information that is fresh, relevant, and important to you and our local community.
Printed fromChabadStockholm.com

Eftis: det roligaste sättet att lära dig hebreiska och judendom!

ב"ה

Välkomna till EFTIS, det roligaste sättet att lära dig hebreiska och judendom  med hjälp av "Aleph Champ" och "JUST IVR-IT". Vi bjuder även på mellanmål, roliga pyssel, bakning och spännande utflykter. 

register.jpg

Eftis story.jpg

Datum och priser
HT 22:  29/8-14/12. 
VT 22: 9/1-17/5
Pris per termin:
1 gg/vecka: 1400kr
2 gg/vecka: 2600kr
Transport f. Hillel: 800kr
Vad är Eftis?

Eftis ger barn i låg- och mellanstadieåldern möjligheten att lära sig spännande och roliga saker om judendomen med tonvikt på hebreiska. Barnen lär sig att läsa, skriva och prata hebreiska med hjälp av två innovativa och pedagogiska metoder: "Aleph Champ" och "JUST IVR-IT".

Varför Eftis?
  • Barnens förmåga att undersöka judendomen blir mycket bättre om de kan göra det på originalspråket – hebreiska. 
  • Eftis utvecklar och stärker barnens judiska identitet och stolthet, genom att höja deras judiska kunskapsnivå.
  • Aleph Champ och JUST IVR-IT ligger i framkanten av läromedel i hebreiska i dag. Programmen har utformats efter karate och kampsporters motivationssystem där barnen får en medalj i en speciell färg för varje nivå de klarar av. Barnen förstår att deras lärare är en svart Aleph Champion och att deras mål är att nå den nivån.
  • Ansvarig för verksamheten är Mina Greisman, utbildad lärare med lång erfarenhet av att undervisa barn, privat och i grupp.