Printed from ChabadStockholm.com

Vad är Gan Israel?

Vad är Gan Israel?

Välkommen

 

Välkommen till Gan Israel, ett sommardagskollo avsett att berika livet för judiska barn med olika bakgrund. Vårt kollo ger deltagarna ett stimulerande och roligt program i en judisk atmosfär, under ledning av hängiven och professionell personal. Barnen får det bästa av judendom och roliga aktiviteter.

Gan Israel grundades sommaren 2003 av Chabad Lubavitch Stockholm.

Personalen

Gan Israel är stolt över sin personal. Våra kolloledare är varma, entusiastiska och älskar att arbeta med barn. Personalen talar svenska, engelska och hebreiska. 

Kolloföreståndaren, Mina Greisman, har mer än tio års erfarenhet av kolloverksamhet och har arbetat som lärare vid bl.a. Hillelskolan och Rellen.

Program

Barnen får pröva på en mängd roliga aktiviteter, utflykter och utbildningsprogram som kommer att ge dem en trevlig och spännande upplevelse.

Programmet innehåller en blandning av sport, teater, utflykter, hantverk, simning, bakning, goda koshermåltider och mycket mera.

Judendomen

Verksamheten vid Gan Israel har en judisk underton som berikar barnen med kunskaper om det judiska och gör dem stolta över sitt judiska arv och landet Israel.

Ett judiskt tema kommer att läras ut genom spännande aktiviteter, historier, lekar och sånger. På detta sätt  levandegörs våra judiska värderingar och traditioner.