Printed from ChabadStockholm.com

Shabbat

Shabbat

 Email

 

Välkommen i Shabbatstämningen med Friday Night Live för studneter och andra judiska jämnåriga.
Upplev en levande Shabbat enligt traditionen på "Friday Night Live" med ljuständning, shiur, Kabbalat Shabbat och en gourmetmiddag med sånger, några Lchaim's och en glad stämning.
Upplev glädjen med shabbat!
Söker du efter något ljust, fräscht och inbjudande att göra på fredag kväll? Upplev glädjen och det vackra med Shabbat i en avslappnad hematmosfär. Njut av en traditionell shabbatmiddag med härliga diskussioner...
Shabbat är den sjunde dagen då Hashem vilade från sin skapelse. På shabbat vilar vi från vårt arbete och från vardagen. Shabbat är en vilodag, men också en dag fylld av traditioner och andlighet.
Judendom direkt i inkorgen
Varje vecka inför shabbat, skickar vi ut ett e-mejl som innehåller kommentarer till veckans Tora-avsnitt, förklaringar kring judiska traditioner, judisk humor samt aktuell information om Chabads verksamhet.
Varje fredag
Du kan nu få sms skickat till dig varje vecka med tider för ljuständning för Shabbat och helgdagar.
You can now receive weekly Shabbat and Holiday candle lighting alerts directly to your mobile.
Tranquility. Awareness. Jewish identity. Family . . .
Shabbat: the island of time that defines the Jew’s week. The rituals, the practices, the do’s, and the don’ts of the Jewish Sabbath—and how you can experience it all for yourself.
Fira shabbat och njut av en inspirerande helg i Glämstas vackra omgivning, långt ifrån vardagen. Följ med familj och vänner för att koppla av, njuta av shabbat och bredda era kunskaper om meningen med Shabbat...
 Email