Printed from ChabadStockholm.com

Högtider

Högtider

 Email

Judiska högtider firas som bäst tillsammans med släkt och vänner. På Chabad blir helgfiranden livliga och engagerande för alla åldrar. Här hittar du våra planerade högtidsaktiviteter för det koomande judiska året.

20 september 2017
Ät Rosh Hashanamiddag med oss samtidigt som vi firar världens födelsedag och det nya judiska året.
4 oktober 2017
Välkommen på den första middagen i sukkan. Varm soppa, en vänlig miljö och några lechaim kommer värma upp det svenska höstrusket!
6 oktober 2017
Upplev shabbesglädjen i Sukkan med andra i åldern 18-30. Ett fantastiskt tillfälle att komma och bekanta sig med andra judiska ungdomar!

8 oktober 2017
Välkommen att uppleva sukkotstämningen med familjen genom att äta god mat i sukkan, skaka Lulav och Etrog samt lära sig mer om sukkot.
12 oktober 2017
Under denna helgdag avslutar vi, samtidigt som vi börjar om, Toraläsningens cykel. Denna händelse firas med stor glädje medan vi dansar och sjunger med Torarullarna runt biman i synagogan.
12 december 2017
Var med på vår traditionella Chanuka ljuständning. I ceremonin ingår: tändning av chanukaljusen, sufganiot och varm dryck, tal, musik och dans med mera
12 mars 2017
Chabad Stockholm bjuder in dig till STOR PURIMFEST, roligt och underhållande för vuxna och barn! Kom och fira med familjen och vänner.
2 april 2017
Barn får chansen att baka varsin matza och lära sig mer om historien kring Pesach och dess traditioner. Deltagarna är med under hela processen, från malningen av mjöl till en färsk och knaprig matza!
10 april 2017
Fira sederkvällen med familj och vänner och var med oss när vi läser haggadan, njuter av handbakad matza från Israel och utsökt hemlagad pesach mat.
18 april 2017
Avsluta Pesach med hopp och böner för den kommande befrielsen med Moshiach.
14 maj 2017
BBQ och Lag B'Omer firande i israelisk anda.
31 maj 2017
Barn i alla åldrar är välkomna till ett program under G-dstjänsten i synagogan, med berättelser om Shavuot, uppläsning av de 10 budorden direkt ur Toran, glass och godis. Mjölkig kiddush kommer att serveras!
 Email